Peruker & clipon

peruk i äkta hår

Vi säljer tränsar, peruker, hårdelar, hårersättning och clipons/clips i exklusiv kvalité från bland annat Hairtalk, Toupema belgal, Belle madame och  Your hairdealer.

IMG_9092

Vi säljer endast clipons, peruker och hårdelar i hög kvalitets hår som går att platta locka och tom färga. Håret går vid rätt skötsel att använda länge utan att de blir trassliga och torra som de flesta clip- on (clips) hår, peruker eller hårdelar på marknaden idag blir.

Vi använder oss enbart av remyhår i hög kvalite från Yourhairdealer. (remy =rättvända strån som inte plast belagts) De olika ursprungen är bland annat indiskt remyhår, brasilianskt löshår, ryskt löshår samt syd europeiskt löshår.

clipon, clips, clipin

metall clips till tränsar till clipon löshår, clipshår och clipin löshår

Håret som vi säljer till clip-on, hårdelar, peruker, hårersättning går att färga, locka, platta helt utan problem. Vi går igenom vid en konsultation på salongen vilket hår som passar dig bäst! Vill du beställa av oss via post så kan du skicka en bild till vår mail på ditt hår i naturligt skick (Dvs. ej lockat eller plattat) Helst tagna bilder i dagsljus så vi kan se de rätta nyanserna.  Fram tills vår webbutik är färdig så kan betalning endast ske mot postförskott eller direktbetalning med kort eller kontanter i vår butik. Är du i behov av en peruk så kan vi tyvärr inte skicka dessa per post då de behöver passas ut,mätas  och kundkonsultation är ett måste!

Vid behov av peruk hårersättning eller hårdelar så är du välkommen att ringa och boka en  konsultation i ett avskilt rum på salongen  i Eskiklstuna där vi går igenom ditt problem och visar vad vi har i sortiment och vad kan hjälpa dig med. Hos oss kan du använda din rekvisition som betalnings medel. I Eskilstuna kommun så kan du även få rekvisition för svårare fall av alopecia (fläckvis håravfall) som du kan använda dig av hos oss. Denna rekvisition gäller för vissa av våra löshårsbehandlingar som är lämpliga att använda och för vårt hårersättnings/ hårdelar och peruksortiment. Vi samarbetar med Rosaperuken som tillhandahåller peruker i naturtrogen look med äkta hår.

peruk i äkta hår

Peruk från Rosa peruken

Vi har peruker, tränsar, clipon (clips) i olika form och struktur som, rakt, vågigt, lockigt och afro lockar.. Vi har olika sorters hår tex brasilianskt löshår, indiskt löshår,ryskt löshår samt sydeuropeiskt. tjocklek på hårstrån i både lent och mjukt clip-on löshår till löshår med grövre strån.. Vissa hår har vi på lager och vissa är på beställningsvara med lite längre väntetid men helt klart värt besväret!

BOKA IN EN KONSULTATION FÖR DIN PERUK,HÅRDEL,HÅRERSÄTTNING, CLIPS ELLER CLIPON HÄR<—

Vill du ha dina clipons  inklippt,ditsatt och stylat av oss på salongen så bokar du en klippning.