Om oss


Margareta Frisör i Eskilstuna

Margareta – Frisör/Ägare (gesällbrev)

Ägare av Studio MAM och sedan februari 2019 ägare av Fakelook. Frisör i grunden men driver idag Studio Mam och Fakelook i Eskilstuna.

 

 

Maria utbildningsansvarig löshår och perukerMaria – Utbildningsansvarig löshår & peruker

Startade upp Fakelook 2009, sålde verksamheten till Margareta 2019. Maria är verksam på Studio MAM  som utbildare i löshår/ peruker genom  bolaget Your Hair dealer / Rosaperuken som Maria grundat och äger.

Maria har specialiserat sig inom extensions, peruker och hårförlängning  för tunnhåriga jobbat inom området med kunder i 10 års tid och nu gått över till att utbilda /sälja löshår & peruker till andra frisörer.

 

Felicia frisör EskilstunaFelicia – Frisör, Extensions expert

Verksam frisör på Studio MAM och delägare i Your hair dealer. Felicia har under åren på Fakelook i Eskilstuna jobbat inriktat mot löshår och skapat sig gedigna expert kunskaper i löshår, hårförlängningar och hårutfyllnad. Hon brinner även extra för att färga balayage, ombre, sombre, slingor och blonda hår.

Felicia har följande utbildningar;

  • Gymnasial frisörutbildning
  • Your hair dealer – keratinvax & tejp grundutbildning i hårförlängning samt utfyllnad – 2016
  • HAIRTALK EXTENSIONS grundutbildning – jan 2017
  • HAIRTALK EXTENSIONS avancerad – maj 2017
  • Your hair dealer – Avancerad keratinvax & tejp utbildning 2017
  • Greatlenghts GL- APPS utbildning 2017
  • Schwartzkopf master class – sep 2018
  • Schwartzkopf balayage – okt 2018
  • Schwartzkopf färg placering – okt 2018

 

Lena – Fotterapeut       Mer info kommer snart

 

Cecilia – frans stylist         Mer info kommer snart

 


Rosita frisör Eskilstuna
Rosita – Frisör (gesällbrev)

Erfaren frisör som älskar att klippa. Rosita har jobbat största delen av sin yrkesverksamma karriär i Stockholm och har nu flyttat hem till Eskilstuna. Söker du en skicklig frisör med expert kunskaper inom klipp så har du hittat rätt. Rosita är inte bara duktig i klipp, hon färgar gärna in ditt hår i härliga nyanser, formger ditt hår med en lätt volympermanent eller fastare permanentlockar i längre hår.  Med ett varmt välkomnande konsulterar hon noga innan varje behandling, tar sig tiden och kommer med dig som kund fram till den bästa lösningen för ditt hår.

 

Stina frisör EskilstunaStina – frisör, extensions tekniker

Mer info kommer snart

 

 

 

Sussie frisör EskilstunaSussie -frisör, extensions tekniker (gesällbrev)

Sussie har jobbat som verksam frisör i många år i centrala Stockholm, Dalarna, Norge och Eskilstuna. Kreativa Sussie skapar mer än gärna färgsprakande kreationer i ditt hår, älskar att jobba med färg, långa hår och har även erfarenhet av i flera löshårsmetoder. Söker du en erfaren frisör med ett enormt kreativt sinne för vågade färg kreationer så har du helt klart hittat rätt. Sussie är även erfaren inom de flesta områden inom frisöryrket.

 

 

 

Emma frisör EskilstunaEmma – Frisör elev

Emma går sista året på frisörlinjen och kommer efter sommaren 2019 att fortsätta som frisör hos oss.  Samtidigt som Emma går i skolan så intensiv utbildas hon i Your hair dealers grundkurser inom keratinvax och tejpförlängning.

 

 

Domnika massör EskilstunaDomnika – Massageterapeut

Mer info kommer snart

 

 

 

Frisör Josefin EskilstunaJosefine – Frisör

Mer info kommer Snart