Kontakt

Vill du kontakta oss! Innan du kontaktar oss så är vi glada om du läser igenom nedan text!

Det bästa är om du har möjlighet boka in en tid för en konsultation innan du bokar tid för hårförlängning, utfyllnad eller större färgförändring. Detta är mycket viktigt för att vi skall kunna hjälpa dig på bästa sätt med att svara på frågor om våra hårfärgningar, hårförlängningar, hår eller ge dig ett prisförslag. Vanliga frisörbehandlingar behöver inte konsulteras innan.

Vi håller inte lager på Hairtalk extensions eller Glorious extensions så dessa måste beställas in till varje kund. Yourhairdealer har vi ett större lager på och dessa behöver sällan beställas in.

PRISERNA ÄR MYCKET INDIVIDUELLA och beror mycket på hur mycket hår som går åt, hur det egna håret ser ut, vilken metod, vilken längd och vilket resultat du vill ha. Detta är otroligt svårt att svara på utan att ha sett ditt hår så vi ber dig i första hand att boka in en tid för gratis konsultation eller mejla  2-tre bilder på ditt hår till oss tagna i dagsljus men ej i sol. En bakifrån, och en från sidan.

Här hittar ni vår salong

Fakelook/Studio MAM finns i en stor och luftig lokal i centrum mittemot cityhuset. Vårt mål är att ge dig värdens bästa frisörbehandlingar, resultat service & kundbemötande när du kommer till oss på Salong Fakelook i Eskilstuna! Söker du en professionellt utförd hårförlängning, hårutfyllnad, fransförlängning, eller frisörbehandling i hög kvalité som inte förstör ditt hår så har du hittat rätt!

Hjärtligt välkomna!

Namn: Fakelook/ Studio MAM
Gata:  Drottninggatan 8
Postadress 63220 Eskilstuna
Email: kundservice@fakelook.se
Telefon:

 Tidsbokning  070-062 10 21

 Boka tid här smidigt och enkelt på nätet!