Hairtalk/ tejp extensions

Hairtalk extensions och andra tejp löshår sveper över Sverige med storm med sina små  skonsamma fästen, fantastiska hårkvalite och fantastiska resultat.. Tvekar du över denna metod så räcker det med en enkel sökning  ”hairtalk” eller tejp extensions på google där det finns tusentals nöjda användare.. Vi är stolta över att vi kan erbjuda hairtalk och tejpextensions i Eskilstuna!

hairtalk logga

hairtalk logga

Hairtalk extensions och andra tejp löshår sveper över Sverige med storm med sina små  skonsamma fästen, fantastiska hårkvalite och fantastiska resultat.. Tvekar du över denna metod så räcker det med en enkel sökning  ”hairtalk” eller tejp extensions på google där det finns tusentals nöjda användare.. Vi är stolta över att vi kan erbjuda hairtalk och tejpextensions i Eskilstuna!

HAIRTALK extensions och våra andra tejpmetoder är en av få löshårs metoder som en tunnhårig kan sätta in mycket löshår även högre upp på huvudet med utan att det syns markant eller sliter på håret.  Metoden kan även användas av personer med alopecia med fläckvis håravfall och är även en bra hårersättning för de som gått igenom en strålningsbehandling mot cancer i väntan på att håret ska växa ut.

Utfyllnad gjord med hairtalk metoden.

Utfyllnad gjord med hairtalk metoden.

Metoden hairtalk och våra andra tejp löshår består av två super tunna tejplöshårs slingor/remsor med det egna håret sittandes emellan, löshåret sitter fast på ett tunt och fint fäste som knappt syns mot hårbotten. Hairtalk är ett skonsamt och snabbt sätt att göra en färg effekt med färgslingor istället för att använda kemikalier..  Tejp och Hairtalk passar ypperligt för hårutfyllnad/förtjockning eller förlängning. Bitarna av tape är 3 cm breda och sätts fast med en speciellt utvecklad tejp som är patenterad av Hairtalk och specialgjord för just löshår..  Förlängningen gör sig bäst om man har håret utsläppt eller en lägre tofs då fästena är svåra att vända åt ett annat håll framförallt vid nyinsättning.

Hairtalk och våra andra tejp extensions märken hårförlängnings fästen  är mjuka och flexibla och tunna mot hårbotten. TIPS! Tejpextensions och  Hairtalk metoden passar ypperligt att fylla ut sidorna med bara några bitar på sitt hår om man upplever håret tunt mot ansiktet.

Förlängning med hairtalk

Förlängning med hairtalk

Hairtalk  & Tape extensions är en fantastisk metod för dig med tunt hår-skandinaviskt hår som behöver bli tjockare eller längre. Fästena är mycket bekväma och känns inte alls för den som klappar/stryker på ditt hår. Metoden passar allra bäst till dig som inte har håret uppsatt i höga tofsar, är tunnhårig och vill ha en skonsam förlängning eller utfyllnad som går att återanvända om och om igen. Metoden kräver noggrann skötsel samt regelbundna återbesök med ca 6-10 veckors mellanrum för att metoden skall hålla och vara skonsam.  Följer du våra skötselråd & rekommendationer så är detta en ut av de skonsammaste metoderna på marknaden idag. Ditt hår växer långt medan håret sitter i utan något slitage över huvud taget.

En hårförlängning med hairtalk och Tejp hår tar ca 1,5-2 timmar att göra, beroende på mängden hår, och håller i upp tom 1 år med återbesök/uppflyttning/utbyte av eventuellt slitna slingor (med 6-12 veckors mellanrum) Hur ofta du behöver komma beror på hur ditt eget hår är i skick, växtcykel och självklart hur du sköter hårförlängningen.

Bloggmall_800x560px_v6

Varför rekommenderar vi hairtalk och till vilka kundtyper?
 • Endast utbildade och auktoriserade Hairtalk salonger får sälja och jobba med hairtalks hår. Vi är stolta av att vara en ut av dem!
 • Hairtalk är hittills den mest skonsamma  hårförlängnings metod vi stött på genom åren.
 • Håret som hairtalk använder är obehandlat  100% indiskt fairtrade märkt  remy hår(fjällskikten är intakta och ligger åt samma håll).
 • Metoden är så pass skonsam att den passar alla hår typer. Även de mest tunnhåriga, hår med lättare alopecia och för dig som har strålningsbehandlats för cancer och håret är på väg ut.
 • Första gången man investerar i hairtalk extensions så kostar det en slant då håret är lite dyrare  men blir billigt i längden då uppflyttningen av hairtalk går snabbt och har ett billigt pris.
 • Hairtalk tejp förlängning sitter fast i håret mellan 6-10 veckor beroende på hur ditt eget hår ser ut i kvalite, täthet på hårsäckar, hårväxt cykel samt hur du sköter förlängningen
 • Tejpextensions & Hairtalk kan återanvändas mellan minst tre gånger men vi har flera kunder som har återanvänt sitt hår flera gånger än så. Räkna med en hållbarhet på 6-12 månader.
 • Tejp extensions & Hairtalk går snabbt att sätta i och du slipper sitta i flera timmar på salongen. Även om det är trevligt 😉
 • Tejp Metoden ger fantastiska färgblandningar och man kan förändra ett helt hår av att bara sätta in olika sammansättningar av färger i löshåret. Stråna blandar ihop sig väl och tejpslingorna sprider ut sig på ett naturligt sätt utan att lägga sig i slingor som många andra metoder gör.  Självklart kan man även sätta en förlängning som är helt i enlighet med din egen färg!
 • Alla hårmärken vi använder oss av går att styla, locka, platta och forma med fön utan problem
 • Tejp Metoden går att användas till: Förlängning från kort till längre, från tunt till tjockare eller som en färgning/slingning av ditt hår utan att du behöver ha kemikalier som färg eller blekning  i hårbotten eller på håret. Tejp extensions & Hairtalk är perfekt att skapa soft ombre effekter med utan att behöva färga någonting!

Bloggmall_800x560px_v4

Hairtalk hårförlängning/Tejp förlängning passar alla kundtyper men har du håret uppsatt i höga tofsar, badar i klor dagligen eller behöver färga ditt hår med extensions i så bör du kika på keratinvax metoden.