månadsarkiv: januari 2016

Vi har flyttat!

För er som har missat att vi har bytt lokal så befinner vi oss numer på Köpmangatan 35 i gamla stan i Eskilstuna. I samband med flytten så har vi blivit fler på salongen och erbjuder numer utöver löshår, peruker, och hårdelar även fransförlängning hos Therese som även är frisör och gör vanliga frisörbehandlingar som slingning, klippning och färg.  Sandra som gör dina naglar vackra med en nagelförlängning, nagelförstärkning eller manikyr. Sandra kommer även att jobba med makeup från februari 2016. I februari flyttar även Jonas in hos oss och kommer att pyssla om era ansikten med fransförlängning brynplock, färg och form.

Klicka er vidare för att läsa mer om OSS våra BEHANDLINGAR och PRISER. Eller om du missat våra ERBJUDANDEN!

Tävla och vinn en total makeover!

God fortsättning på det nya året!

Jag Maria kan tyvärr inte längre ta bort löshår pga överkänslighet/allergi på händerna. Ni som har inbokade tider för borttagningar hos mig kommer därför att tas emot av Therese eller Johanna för just era borttagningar. Jag kommer att fortsätta med Hårförlängningar som vanligt! Glöm inte att uppdatera er på vår hemsida: WWW.fakelook.se/erbjudanden för att se våra fantastiska JANUARI ERBUDANDEN på löshår,naglar och fransar.

 

För er som har missat det så har vi flyttat till nya lokaler på Köpmangatan 35 vid gästis i gamla stan (Fortfarande i Eskilstuna och 2 min gångväg från gamla salongen)
I samband med flytten så har nagelterapeuten Sandra och frisören/fransförlängaren Therese flyttat in. Så numer så kan vi erbjuda vanliga frisörbehandlingar och naglar och fransförlängningar utöver Hårförlängningar hos mig och Johanna!
TILL TÄVLINGEN 🙂

Vinn en total makover! Hårförlängning färg och klipp, fransförlängning,nagelförlängning samt fotografering med fina bilder.

För att detla så måste du:
1. GILLA & följa vår Facebook (Salong Fakelook)
2. DELA vår facebooksida på din facebook
3. FÖLJA vår instagram ( Salong Fakelook)
4. Gå in på vår hemsida www.fakelook.se och tryck på facebook knappen (share) &dela vår hemsida på din facebook!
5. Skriv ett meddelande här på eventet om varför just du skall vinna..
6. Klicka att du kommer på detta evenemang
7. Bjud in 30 lämpliga vänner på Facebook till tävlingen

OBS !!! Alla dessa punkter måste göras för att du skall kunna vara med i tävlingen!

Vinnarna kommer att utses på vår hemsida på bloggen så håll utkik dagligen! www.fakelook.se

God fortsättning på det nya året önskar vi alla på Salong Fakelook

Finns det något kvinnligare än ett par vackra och välskötta naglar?


HOK-fakelook-4-webb

 

Ni som har haft nagelförlängning eller nagelförstärkning förstår precis vad jag talar om! Känslan som infinner sig när man har skaffat sig ett par nya naglar är obeskrivbar! Att hålla i glasen, äta med kniv och gaffel, röka en cigg, skriva med pennan eller hålla handen på kinden, allt känns fantastiskt med snygga naglar. Snygga naglar kan du skaffa dig hos oss på Salong Fakelook i Eskilstuna!

Modell: Dilan Mazoul, Fotograf Helena Karjalainen

Nagelerbjudanden och priser hos Sandra som finns på salongen hittar ni  här!

Bloggaren Anniz hårförvandling!

image

Här kan ni läsa om bloggaren Anniz hårförändring från kort till långt.. Anniz har en keratinvaxförlängning på 50 cm i fyra olika nyanser.. Klicka på bilden för att läsa mer och se fler bilder!